Wat is een fantasiepruik?

 

Een fantasiepruik is gemaakt van lichtgewicht materialen en kan vervaardigd worden in elke kleur, vorm en in elk denkbaar thema.

Een explosie van creativiteit en geen pruik is hetzelfde! En zeg nou zelf; wat is er leuker dan tijdens de carnavalsoptocht, het bloemencorso of dat leuke themafeest de show te stelen met je eigen creatie? En draag je hem niet? Dan staat hij prachtig op de schouw of in de vensterbank.

 

De basis van de pruik bestaat uit 1 centimeter dik foam. Nadat er hoogte en vorm in is gebracht wordt de basis bekleed met stof, waarna de versiering er op gaat. Deze versiering is heel persoonlijk en uiteenlopend. Erg leuk is volgens een thema te werken. Denk daarbij bijvoorbeeld eens aan de seizoenen, kerstmis, pasen, koninginnedag, maar ook een herinneringspruik is erg leuk om te maken. Verwerk er foto's in, duifjes en de bloemen uit je bruidsboeket, die schattige eerste babysokjes, een speentje... noem maar op.

De pruik is daarna daadwerkelijk te dragen. Wel wordt aangeraden hem dan in te spuiten met brandwerende spray.

 

Interesse in (het maken van) zo'n prachtige pruik? Mail dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hieronder volgt informatie over de mogelijkheden.

 

Je eigen pruik maken? Volg dan een gezellige workshop, eventueel op lokatie. Minimaal 4, maximaal 8 personen. Alle ins en outs over deze workshop vind je *hier*.

 

Je kunt een op maat gemaakte pruik bestellen. Helemaal volgens je smaak en wensen. De prijs voor zo'n unieke, handgemaakte pruik varieert van €60,00 tot €80,00, afhankelijk van de grootte en de te maken kosten voor de materialen die je wenst (zelf materiaal inbrengen reduceert de totaalprijs van de pruik).

        De prijs wordt, in gezamelijk overleg, vooraf vastgesteld.

 

Regelmatig heeft cin-D-sign kant en klare pruiken te koop. Deze worden aangeboden in het portfolio onder *fantasiepruiken te koop*. De prijzen staan er bij.