Een tastbare aandenken aan de geboorte van je kind

 

 

GEBOORTEHUISJE

 

Een geboortekaartje wordt met veel zorg uitgezocht. Hoe jammer is het dan dat het in een fotoalbum of kast verdwijnt! Laat van het geboortekaartje een prachtig vogelhuisje maken, of maak hem zelf in een gezellige workshop!

Een houten vogelhuisje (voor binnen!) wordt beschilderd en beplakt met stukjes behang, lint, stof en natuurlijk details van het kaartje. Een persoonlijk en uniek aandenken aan de geboorte van je (klein-)kind en een prachtige decoratie op de babykamer. Ook erg leuk om kado te geven trouwens...

 

 

 

 

 

 

 

 

HERINNERINGSHUISJE

 

Wanneer een kindje overlijdt voor, tijdens of net na de geboorte is er ineens niets meer. Een leeg kamertje, geen mooie bolle buik meer, en een rouwkaartje. Soms in plaats van of in combinatie met een geboortekaartje.

Dat kaartje wordt als vogelhuisje ineens een hele mooie herinnering aan de muur. Zo is je kindje er toch altijd een beetje bij en heb je toch een tastbare herinnering in huis. 

 

 

 

 

 

 

 

Een vogelhuisje kan gedecoreerd worden in een workshop maar ook door mij op maat worden gemaakt. De prijs is afhankelijk van de inbreng van eigen materialen. Mail daarom voor een vrijblijvende prijsopgave naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.