Bij bodypainten gebruik ik het lichaam als levend canvasdoek. Het is dan ook niet als erotiek maar als kunst bedoeld. Met licht, schaduw en natuurlijk veel kleur krijgen vormen andere dimensies of wordt het lichaam weg gewerkt in een achtergrond.

Bij bodypainting wordt ofwel alleen het bovenlichaam, ofwel het hele lichaam geschminkt. Bij wedstrijden en living statues vaak in combinatie met een geschminkt gezicht en een bijpassende hoofdtooi.


 

Een gebodypaint model trekt op een positieve manier de aandacht. Ideaal om uw bedrijf te promoten op een beurs, of tijdens een (her-)opening van de zaak met een model dat uw logo draagt. En daarna misschien wel uw flyers ronddeelt op het terrein...

En wat dacht u van een live bodypaint-sessie in de etalage van uw winkel? Dat trekt urenlang veel publiek!

Maar ook een evenement trekt publiek met een living statue of een model dat live gebodypaint wordt. En zo zijn er legio momenten en feesten te noemen die met bodypainting onvergetelijk en veelbesproken worden.

 

Natuurlijk verwacht u kwaliteit en bovenal creativiteit. Bij cin-D-sign wordt geschminkt met huidvriendelijke kwaliteitsschmink op waterbasis in ontelbare kleuren en met even zoveel mogelijkheden.. U heeft zelf inspraak in het ontwerp maar u kunt ook cin-D-sign ook de vrije hand geven.

Bodypainting kost ongeveer 3 à 4 uur voor het bovenlichaam en 5 à 7 uur voor het hele lichaam, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp.

 

Let op: U levert in principe zelf het model aan. Echter: hij of zij moet een aantal uren kunnen stil staan, ontbloot en ondertussen met vochtige schmink bewerkt. Ook moet het model bereid zijn enkel in een string te staan, vaak omringd door publiek.

Wilt u dat cin-D-sign het model “levert”, dan is er een meerwaarde aan verbonden.

*  *  *  *  *

Bodypainting het is ook een geweldig idee voor een vrijgezellenfeest/ vriendinnendag/ zussendag waarbij je met z'n allen één persoon paint (of iedereen elkaar) in een creatieve en originele workshop.

Voor een workshop bodypainten is minimaal 4 personen het prettigst.  Je (of in elk geval één persoon) moet dan uiteraard bereid zijn om temidden van je eigen groepje enkel in een broek of een (oude) string te staan.

Tijdens een workshop bodypainten draagt cin-D-sign zorg voor privacy. Om die reden zullen er nooit vreemden aansluiten bij jullie workshop.

                                                   *  *  *  *  *

En tot slot: wat dacht je van een prachtig gebodypainte bruid voor een vrijgezellenfeest? Lever een witte (tule)rok en een sluier aan en cin-D-sign maakt er een sprookjesachtig geheel van met een prachtig gepaint corset!

Een bruid painten kost ongeveer 2 à 3 uur, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. (Dit gaat in samenspraak met de opdrachtgever)

 
Mailt u voor een vrijblijvende prijsopgaaf naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  onder vermelding van: naam (en indien van toepassing naam van het bedrijf), telefoonnummer en graag ook even om welke datum, hoeveel personen en welke opdracht het gaat.

 

 

Reiskosten: €0,30 per kilometer buiten een straal van 10 kilometer vanaf Didam, Gelderland.