Integer, mooi en een herinnering voor altijd

 

Wanneer je de diagnose borstkanker krijgt staat je leven stil. Je moet ineens de regie over je lichaam uit handen geven en komt terecht in een achtbaan van emoties die je niet meer kunt stoppen. Je moet beslissingen gaan nemen terwijl je nauwelijks tijd hebt om bewust stil te staan bij wat je overkomt.

 

Je eerste zorg is overleven. Je volgende is spijtig genoeg vaak het afscheid nemen van je borst. Ik kan je helpen dat bewust en liefdevol te doen. Met schmink op waterbasis maak ik een mooie beschildering, waarna je de mogelijkheid hebt om er een fotoshoot van te laten maken door Margriet (www.fotomargriet.nl).

Je hebt dan na de operatie zelf de keuze om de foto's te bekijken op een moment dat jij er aan toe bent. Een blijvende en waardige herinnering. Een ode aan je borst.

 

Hoe we te werk gaan...

Wanneer we contact hebben gehad ga ik alvast aan de slag met de voorbereidingen. Dat doe ik door goed te luisteren naar je wensen. Naar aanleiding van een foto, afbeelding of sfeer die je beschrijft of toestuurt, maak ik een ontwerp dat ik na je goedkeuring zal gebruiken. Ik kom naar je toe zodat je je op je gemak kunt voelen in je eigen omgeving en we niet gestoord hoeven worden.

Het painten van je borst duurt ongeveer 2 uur. Je kunt daarbij gewoon zitten op een (eetkamer-)stoel.

De schmink is weer te verwijderen met lauw water en eventueel wat babyolie.